רצועות חזה טבעול בגריל בדבש וסויה מוקפצות עם 3 סוגי פטריות ועגבניות

כמויות להכנת 2 מנות3 יחידות חזה בגריל בדבש וסויה מן הצומח של טבעול2 כפות שמן זית2 כפות שמן קנולה120 גרם פטריות פורטבלו100 גרם פטריות שמפיניון100 גרם פטריות יער / ירדן2 עגבניות בשלות2 בצלים ירוקים, קצוצים גס4 כפות פטרוזיליה קצוצה½ כוס יין לבןמעט גרידת לימון50 גרם חמאה, אם רוציםאופן הכנהמסדרים את המצרכים בקרבת הכירייםמכינים תוספת להגשה: אורז טעים, קינואה, כוסמת או פסטהמחממים ווק או מחבת גדולהמפשירים מעט את החזה בגריל וחותכים לרצועות ארוכותמרסקים את העגבניות בפומפייה. אפשר גם במעבד מזון.מחממים בכל פעם כף שמן ומקפיצים את הפטריות לחצי דקה בווק, בכל פעם מקפיצים סוג אחד ומעבירים לקערה.מייבשים את הווק ומחממים שוב. מקפיצים את רצועות החזה בווק, עם כף שמן. מוסיפים את הבצל הירוק.מחזירים את הפטריות, מקפיצים, מוסיפים את היין והעגבניות המרוסקות.כשהכל רותח מסירים מהאד, בוזקים את הפטרוזיליה וגרידת הלימון ומגישים.אם רוצים מנה אנינה וטעימה במיוחד, מוסיפים חמאה ומערבבים, מיד אחרי שמסירים מהאש.

כמויות להכנת 2 מנות

3 יחידות חזה בגריל בדבש וסויה מן הצומח של טבעול

2 כפות שמן זית
2 כפות שמן קנולה
120 גרם פטריות פורטבלו
100 גרם פטריות שמפיניון
100 גרם פטריות יער / ירדן
2 עגבניות בשלות
2 בצלים ירוקים, קצוצים גס
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
½ כוס יין לבן
מעט גרידת לימון
50 גרם חמאה, אם רוצים

אופן הכנה
מסדרים את המצרכים בקרבת הכיריים

מכינים תוספת להגשה: אורז טעים, קינואה, כוסמת או פסטה

מחממים ווק או מחבת גדולה

מפשירים מעט את החזה בגריל וחותכים לרצועות ארוכות

מרסקים את העגבניות בפומפייה. אפשר גם במעבד מזון.

מחממים בכל פעם כף שמן ומקפיצים את הפטריות לחצי דקה בווק, בכל פעם מקפיצים סוג אחד ומעבירים לקערה.

מייבשים את הווק ומחממים שוב.

מקפיצים את רצועות החזה בווק, עם כף שמן. מוסיפים את הבצל הירוק.

מחזירים את הפטריות, מקפיצים, מוסיפים את היין והעגבניות המרוסקות.
כשהכל רותח מסירים מהאד, בוזקים את הפטרוזיליה וגרידת הלימון ומגישים.

אם רוצים מנה אנינה וטעימה במיוחד, מוסיפים חמאה ומערבבים, מיד אחרי שמסירים מהאש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר