שערות צ'יפס של כרישה ופארסניפ

מצרכים:1 כרישה שטופה 2 פארסניפ קלוף פלפל שחור טחון גס מלח גס אופן ההכנה:חותכים הכרישה לקטעים באורך 8 ס"מ ,ואותם חותכים לשערות דקות וארוכות. בעזרת הקולפן יוצרים סרטי פארסניפ דקים וארוכים. מטגנים בשמן עמוק את הפארסניפ ואת הכרישה בנפרד. עם ההזהבה מוציאים לקערות עם נייר סופג. מוסיפים מלח ופלפל. לוקחים מעט מהפארסניפ ומהכרישה, ויוצרים כדור מעל לפירה.

מצרכים:
1 כרישה שטופה
2 פארסניפ קלוף
פלפל שחור טחון גס
מלח גס

אופן ההכנה:
חותכים הכרישה לקטעים באורך 8 ס"מ ,ואותם חותכים לשערות דקות וארוכות. בעזרת הקולפן יוצרים סרטי פארסניפ דקים וארוכים. מטגנים בשמן עמוק את הפארסניפ ואת הכרישה בנפרד. עם ההזהבה
מוציאים לקערות עם נייר סופג. מוסיפים מלח ופלפל.
לוקחים מעט מהפארסניפ ומהכרישה, ויוצרים כדור מעל לפירה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר