fbpx

שערות צ'יפס של כרישה ופארסניפ

מצרכים:1 כרישה שטופה 2 פארסניפ קלוף פלפל שחור טחון גס מלח גס אופן ההכנה:חותכים הכרישה לקטעים באורך 8 ס"מ ,ואותם חותכים לשערות דקות וארוכות. בעזרת הקולפן יוצרים סרטי פארסניפ דקים וארוכים. מטגנים בשמן עמוק את הפארסניפ ואת הכרישה בנפרד. עם ההזהבה מוציאים לקערות עם נייר סופג. מוסיפים מלח ופלפל. לוקחים מעט מהפארסניפ ומהכרישה, ויוצרים כדור מעל לפירה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
1 כרישה שטופה
2 פארסניפ קלוף
פלפל שחור טחון גס
מלח גס

אופן ההכנה:
חותכים הכרישה לקטעים באורך 8 ס"מ ,ואותם חותכים לשערות דקות וארוכות. בעזרת הקולפן יוצרים סרטי פארסניפ דקים וארוכים. מטגנים בשמן עמוק את הפארסניפ ואת הכרישה בנפרד. עם ההזהבה
מוציאים לקערות עם נייר סופג. מוסיפים מלח ופלפל.
לוקחים מעט מהפארסניפ ומהכרישה, ויוצרים כדור מעל לפירה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר