תרד עם בייקון וצנוברים

חומרים:1/2 ק”ג תרד טרי50 גר' חמאה (חצי חבילה)4-5 פרוסות בייקון, חתוכות לקוביות קטנות25 גרם צנובריםמלח ופלפל שחור טחון טרי2 שיני שום קצוצות דקאופן ההכנה:מניחים את התרד בקערה מלאה במים, ושוטפים היטב עד שכל החול מסולק.מכניסים את התרד לסיר גדול עם מכסה ומאדים על אש בינונית, ללא תוספת מים. כאשר התרד מתרכך, מורידים מהאש ומסננים את הנוזלים.במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את הבייקון והצנוברים.כאשר הבייקון והצנוברים מתחילים לשנות צבע, מוסיפים אותם לתרד ביחד עם החמאה בה הם טוגנו.מוסיפים את השום, ומתבלים במלח ובפלפל. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net.

חומרים:
1/2 ק”ג תרד טרי
50 גר' חמאה (חצי חבילה)
4-5 פרוסות בייקון, חתוכות לקוביות קטנות
25 גרם צנוברים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 שיני שום קצוצות דק

אופן ההכנה:
מניחים את התרד בקערה מלאה במים, ושוטפים היטב עד שכל החול מסולק.
מכניסים את התרד לסיר גדול עם מכסה ומאדים על אש בינונית, ללא תוספת מים.
כאשר התרד מתרכך, מורידים מהאש ומסננים את הנוזלים.
במחבת נפרדת מטגנים בחמאה את הבייקון והצנוברים.
כאשר הבייקון והצנוברים מתחילים לשנות צבע, מוסיפים אותם לתרד ביחד עם החמאה בה הם טוגנו.
מוסיפים את השום, ומתבלים במלח ובפלפל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.


ג'אקומו – יעקב פיאלקוב, www.giacommo.net.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר