גבינת קשיו טבעונית ביתית

ליצור כדור עם קשר בחלק העליון של הבד. להניח במסננת למשך לילה שלם כדי שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה. צילום אריאל בן חמו (בריאלי)
אריאל בן חמו (בריאלי) מציעה עבור חברת אורגניקזון המייבאת ומשווקת מוצרים אקולוגיים וידידותיים לסביבה מתכון להכנת גבינת קשיו טבעונית ביתית שמתאימה כממרח, מילוי למאפים או אפילו פלטת גבינות. השימוש בבד חביצה לבישול אקולוגי של מותגif you care שומר על הבריאות וגם על איכות הסביבה

רכיבים

2 כוסות קשיו טבעי

1/2 כוס מים

1 מיץ לימון

1/2 כפית מלח

תבלינים לפי הטעם

צילום אריאל בן חמו (בריאלי)

אופן ההכנה

להשרות את הקשיו למשך 20 דקות במים רותחים.

לסנן ולהעביר למעבד מזון חזק.

להוסיף את שאר המרכיבים ולטחון עד קבלת מרקם חלק לחלוטין.

להעביר את התערובת לבד חביצה לבישול כמו של if you care.

ליצור כדור עם קשר בחלק העליון של הבד.

להניח במסננת למשך לילה שלם כדי שהגבינה תתקשה ותקבל צורה יפה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר