מצרכים:
המבורגר אנטריקוט 250 גר' {עשוי מ 70% אנטריקוט טחון ו- 30% שומן בקר}
מלח, פלפל
גרגירי חרדל
1 לחמניית המבורגר
1 עלה חסה
1/2 עגבניה פרוסה לטבעות דקות
1 ביצה הפוכה (עין}
1 פטריית פורטבלו צרובה על גריל/מחבת
1/2 בצל סגול פרוס לטבעות
1 מלפפון חמוץ
מעט קטשופ
מעט מיונז
טבסקו
צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
את הבשר הטחון מתבלים במלח, פלפל וגרגירי חרדל.
יוצרים קציצת בורגר במשקל 250 גרם.
צורבים היטב על גבי גריל מחומם עם מעט שמן
מכניסים את ההמבורגר להשלמת בישול לתנור חם לכ- 8 דקות.
ארגון המנה:
מסדרים את לחמניית ההמבוגר עם מריחה של מיונז, קטשופ, עלי חסה, פרוסות עגבניה, פרוסות בצל סגול ומלפפון חמוץ.
מעל כל המריחות מניחים את קציצת ההמבוגר כשמעליה מניחים את פטריית הפורטובלו הצרובה וביצת עין הפוכה {לא חובה}.
הגשה:
מגישים עם צ'ילי מתוק, צ'יפס וטבסקו.