המבורגר משעועית שחורה

צולים את הקציצות עד השחמה משני הצדדים. מעבירים ללחמנייה ומוסיפים גבינה ותוספות לפי הטעם. צילום יח"צ beko
למי שלא אוכלים בשר ועדיין רוצים ליהנות מהמבורגר עסיסי טעים ואיכותי, מציעים המתכונאים של Beko – המותג הבינלאומי למוצרי חשמל לבית, חלופה טעימה לקציצת הבשר הפופולרית כל כך – המבורגר צמחוני משעועית שחורה

מצרכים

500 גרם שעועית שחורה מבושלת ושטופה

50 גרם שמן צמחי

1 בצל בינוני קצוץ דק

1 פלפל ירוק גדול חתוך דק

3 שיני שום כתושות

100 גרם אגוזי קשיו קלויים

120 גרם גבינת פטה מפוררת או גבינת קוטג'

1 ביצה

90 גרם פירורי לחם

מלח ופלפל גרוס

גבינה לפי הטעם – למשל צ'דר או גבינה שוויצרית

4-6 לחמניות המבורגר מחיטה מלאה

רטבים לפי הטעם כמו קטשופ, מיונז, ברביקיו
תוספות לפי הטעם כמו חסה, בצל, מלפפון חמוץ

צילום יח"צ beko

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן.

מוסיפים בצל, פלפל ירוק ושום.

מטגנים במשך 5 דקות.

מעבירים את התערובת לקערה גדולה,

גורסים את אגוזי הקשיו במעבד מזון.

מוסיפים את אגוזי הקשיו הגרוסים לתערובת.

שמים את השעועית במעבד המזון ומפעילים בפולסים עד שהשעועית קצוצה.

מעבירים לקערת התערובת ומערבבים בעדינות לאיחוד מלא.

מוסיפים ביצה ופרורי לחם, מתבלים ומערבבים.

יוצרים 6-8 קציצות מתערובת השעועית.

מחממים כפית שמן במחבת בחום בינוני.

צולים את הקציצות עד השחמה משני הצדדים.

מעבירים ללחמנייה ומוסיפים גבינה ותוספות לפי הטעם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר