חטיף אצבעות שוקו-בוטנים

שוברים לתוך קערה את פצפוצי האורז ואגוזי המלך לחתיכות קטנות. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים. צילום דרך החושים
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר, מציעה מתכון לחטיף אצבעות שוקו-בוטנים, כזה שגם ילדים יאהבו. להנאה ביתית חורפית ומספק תחושת שובע ובריאות

חומרים

2 כפות גדושות פצפוצי אורז מלא

1 כפית מלאה של חמאת בוטנים

 2 אגוזי מלך

1 כפית פתיתי קוקוס

1 כפית סילאן

1 כפית אבקת קקאו

אופן ההכנה

שוברים לתוך קערה את פצפוצי האורז ואגוזי המלך לחתיכות קטנות.

מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים.

מערבים ויוצרים רולדה.

מכניסים את הרולדה להקפאה.

חותכים לחתיכות בינוניות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר