מצרכים
1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
1 זוקיני ירוק
1 חציל פרוס
1 זוקיני צהוב
4 פטריות פורטבלה
תרסיס שמן זית כתית של PAM
250 ג' גבינת פטה
מלח פלפל
שום כתוש
אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.
2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .
3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).
האתר של ליימן שליסל