ירקות מושחמים ומוקרמים עם גבינה פטה

מצרכים1 גמבה אדומה חתוכה לארבע 1 זוקיני ירוק 1 חציל פרוס 1 זוקיני צהוב 4 פטריות פורטבלה תרסיס שמן זית כתית של PAM 250 ג' גבינת פטה מלח פלפל שום כתוש אופן ההכנה1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש. 2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום . 3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד). האתר של ליימן שליסל




מצרכים
1 גמבה אדומה חתוכה לארבע
1 זוקיני ירוק
1 חציל פרוס
1 זוקיני צהוב
4 פטריות פורטבלה
תרסיס שמן זית כתית של PAM
250 ג' גבינת פטה
מלח פלפל
שום כתוש

אופן ההכנה
1. חותכים את כל הירקות לפרוסות בעובי של 1 ס"מ ומניחים על מגש.

2. מרססים בתרסיס שמן זית כתית של PAM ומתבלים במלח פלפל ושום .

3. מכניסים את הירקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה, מוציאים מהתנור, מגררים גבינת פטה על הירקות, ומקרימים למשך כ-3 עד 5 דקות בתנור חם (מכוונים את התנור לחום עליון בלבד).


האתר של ליימן שליסל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר