כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף

צולים במנגל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך. בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לכנפי עוף ברוטב קוריאני חריף. כנפי עוף כולם מכירים אבל עם הרוטב הקוריאני החריף תרגישו כמו במסעדות הקטנות של סיאול. הולכות נהדר עם בירה קרה

 רכיבים

עבור כנפי העוף

600 גרם כנפי עוף

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

קמח

2 כפות פפריקה

לרוטב הקוריאני החריף

10 כפות רוטב סויה

6 כפות סוכר חום

4 כפות חומץ אורז

2 כפות רוטב סרירצ'ה

2 כפות שמן שומשום

3 שיני שום

2 כפות מים קרים

1 כף עמילן תירס

לקישוט

בצל ירוק

שומשום לבן

אופן ההכנה

מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר.

מברישים אותן בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל.

מצפים בקמח מעורבב בפפריקה.

מסירים את עודפי הקמח.

צולים במנגל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך.

בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה.

להגשה

טובלים את כנפי העוף ברוטב.

מקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר