מרכיבים ל-30 לביבות
1 כרובית מפורקת לפרחים
מעט שמן זית כמו של Cirio
מלח ופלפל שחור גרוס
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם
100 גרם גבינה כמו אולד אמסטרדם מגוררת
100 גרם גבינה כמו גורגונזולה או בלו סטילטון של Ford Farm מפוררת
מרכיבים להגשה
1 גביע שמנת חמוצה/יוגורט
2 כפות מטבל פלפלים צלויים כמו של Polly
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מסדרים פרחי כרובית בתבנית, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 30 דקות להזהבה ומצננים.
מועכים את הכרובית במזלג ומערבבים עם ביצים, פירורי לחם וגבינות.
מעצבים לביבות בקוטר 5 ס"מ.
מחממים מעט שמן במחבת עם ציפוי מונע הידבקות, ומטגנים את הלביבות במחזורים כ-3 דקות מכל צד להזהבה.
מוציאים לנייר סופג ומצננים מעט.
להגשה
מערבבים יוגורט עם מטבל פלפלים ומגישים לצד הלביבות.