לביבות פאקורה הודיות

מגישים את הרוטב לצד הלביבות. מקשטים את המנה בחתיכות בצל ירוק קצוצות. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לפאקורה הודית – לביבות ירק מטוגנות עם קמח חומוס. מנה זוגית ליום האהבה ולנטיינס דיי ולכל השנה

רכיבים למנה זוגית

1 תפוח אדמה

2 גזרים

1 בצל ירוק

½ קישוא

מלח

1 כפית כורכום

½ כפית כמון

1 כפית קארי

60 גרם קמח חומוס

20 גרם קמח אורז

100 מ"ל מים

שמן זית

לרוטב

4 גבעולי כוסברה

40 גרם טחינה

1 יוגורט יווני

1 שן שום

50 מ"ל מיץ לימון

1 גרם ג'ינג'ר טרי

לקישוט

בצל ירוק

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

מקלפים את תפוח האדמה והגזרים.

חותכים לרצועות דקות את כל הירקות, כולל הבצל והקישוא.

מטגנים את הירקות על אש גבוהה עד השחמה קלה.

מניחים בצד בקערה.

בקערה נפרדת שמים את התבלינים והקמחים.

יוצקים את המים לאט לאט תוך כדי ערבוב כדי לאחד היטב את כל הרכיבים.

מוסיפים פנימה את הירקות ומערבבים.

על תבנית אפייה מרופדת יוצרים תלוליות קטנות מהבלילה. מרססים את התלוליות בתרסיס שמן זית.

מכניסים לתנור ל-10 דקות ב-220 מעלות.

הכנת הרוטב

שמים את כל הרכיבים במעבד מזון.

מערבלים עד קבלת מרקם אחיד.

הגשה

מגישים את הרוטב לצד הלביבות.

מקשטים את המנה בחתיכות בצל ירוק קצוצות.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר