מצרכים
תבנית מאפינס עד קוטר 5 ס״מ ליחידה
3 קישואים גדולים
1 בצל גדול
1 גבעול כרישה
1/2 כוס קמח כוסמין או קינואה
1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן זרעי ענבים
2 ביצים טרופות (טבעוניים יוכלו להמיר ב-6 כפות צ׳יה שהושרו למשך חצי שעה בכוס מים)
1 כף אבקת מרק טבעית טבעונית
1 כפית מלח הימאליה ורוד
3/4 כפית פלפל שחור
מאנג׳טים למאפינס כמו של מותג If You Care
אופן ההכנה
חממו תנור ל- 180 מעלות.
גרדו לתוך קערה בפומפיה את הקישואים והבצל.
הניחו במסננת כך שתסננו את הנוזלים.
קצצו לטבעות את שני השלישים התחתונים של הכרישה (בחלק הירוק לא נשתמש).
הוסיפו את הביצים הטרופות, המים והשמן וערבבו היטב.
הוסיפו את הקמח ואבקת המרק וערבבו היטב.
הכניסו את המאנג׳טים לשקעים.
מזגו לתוכם את התערובת.
הכניסו לאפיה ל- 45 דקות.
המאפינס במיטבם בטמפרטורת החדר ביום ההכנה ויום לאחריו.
ניתן להקפיא אותם בקופסה סגורה עד חודש.
מורן שטרום היא נטורופתית, מפתחת שיטות תזונה ושפית