מעדן בטעם מלבי – מלא חלבון לשובע מושלם כשל"פ ודל בקלוריות

אחרי ששתי המסות עורבבו למסה אחידה מזגו לכוסיות הגשה והכניסו למקרר ל-30 דקות. קשטו כרצונכם: קורט קינמון, כף קוקוס, שקדים מולבנים או כולם יחד. צילום ג'ליאת
ליאת חתוכה בעלת המותג ג'ליאת מציעה לקראת פסח מתכון לקינוח העושה שימוש בג'לטין שפיתחה בטעם וניל עם תעודת הכשר למהדרין

רכיבים 

2 כפות ג'ליאת בטעם וניל כשל"פ ללא חשש קטניות [30 גרם]

1 כוס חלב 1-3% שומן

2 גביעי גבינה לבנה 5%

½ חצי כפית מי ורדים

3 כפות דבש [ניתן להפחית או להוסיף לפי הטעם] + 3 כפות מים חמימים לדילול

אופן ההכנה

קערה 1: ערבבו היטב כוס חלב + 2 כפות ג'ליאת וניל, המתינו לספיגה מלאה כ-5 דקות וחממו במיקרוגל כדקה [שלא יגלוש בחימום].

קערה 2: ערבבו את הגבינה עם מי ורדים ודבש שדולל במים חמימים. 

הוסיפו כף ממסת הגבינה למסת הג'ליאת וערבבו היטב. כף אחרי כף ולא במכה אחת.

אחרי ששתי המסות עורבבו למסה אחידה אחת מזגו לכוסיות הגשה והכניסו למקרר ל-30 דקות.

קשטו כרצונכם: קורט קינמון, כף קוקוס, שקדים מולבנים או כולם יחד.

טיפ

כתחליף לסירופ מלבי מלא סוכר ניתן לקנות תרכיז דיאט דל קלוריות ולצמצם אותו בסיר על הכיריים.

להשיג באתר מלכת הג'לי ובנקודות מכירה המופיעות באתר

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר