מרק אפונה יבשה, בצלים בקרמל וזרעי כמון

מצרכים ל-4 מנות1 כוס אפונה יבשה חצויהחצי כפית בזיליקום יבש מפורר1 עלה דפנה2 כוסות מים2 כוסות מרק עוף2 כוסות בצל קצוץחצי כפית זרעי כמון3 כפות שמן זיתאופן ההכנהלבשל בסיר את האפונה, הבזיליקום, הדפנה, המים והמרק.לכסות חלקית עד שהאפונה תתרכך (כ-35 דקות).להוציא את עלה הדפנה. בזמן שהאפונה מתבשלת לשים במחבת כבד, בצל, זרעי כמון ושמן עד שמזהיב.לערבב בבלנדר כמויות קטנות מהתערובת בכל פעם.להעביר לקערת הגשה. להוסיף את תערובת הבצל, המלח והפלפל.

מצרכים ל-4 מנות
1 כוס אפונה יבשה חצויה
חצי כפית בזיליקום יבש מפורר
1 עלה דפנה
2 כוסות מים
2 כוסות מרק עוף
2 כוסות בצל קצוץ
חצי כפית זרעי כמון
3 כפות שמן זית

אופן ההכנה
לבשל בסיר את האפונה, הבזיליקום, הדפנה, המים והמרק.

לכסות חלקית עד שהאפונה תתרכך (כ-35 דקות).

להוציא את עלה הדפנה.

בזמן שהאפונה מתבשלת לשים במחבת כבד, בצל, זרעי כמון ושמן עד שמזהיב.

לערבב בבלנדר כמויות קטנות מהתערובת בכל פעם.

להעביר לקערת הגשה. להוסיף את תערובת הבצל, המלח והפלפל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר