מרק חומוס דלעת עם נגיעות מהמטבח המרוקאי

מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את הגזר והסלרי. מוסיפים את המים, דלעת וחומוס. צילום קפה גרג
אלעד אמסלם – השף הראשי של קפה גרג מציע מתכון למרק עשיר ומשביע מתפריט החורף של הרשת. מכינים בבית והתוצאה טעימה כמו במסעדה

רכיבים

100 גרם שמן קנולה או סויה

 300 גרם בצל חתוך לקוביות

50 גרם שום פרוס

200 גרם סלרי קצוץ

300 גרם גזר חתוך לקוביות

500 גרם דלעת חתוכה לקוביות גדולות

2 קופסאות שימורים של חומוס – מסונן ושטוף

צרור פטרוזליה קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

6 ליטר מים

25 גרם מלח

5 גרם פלפל שחור

5 גרם כורכום

צילום קפה גרג

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את הגזר והסלרי.

מוסיפים את המים, דלעת וחומוס.

מרתיחים ומבשלים כ-60 דקות על אש בינונית עד ריכוך הגזר.

מוסיפים את התבלינים.

מוסיפים את הירוקים בסוף בישול.

טועמים ומתקנים טעם אם צריך.

מגישים עם כוסברה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר