רכיבים
100 גרם שמן קנולה או סויה
300 גרם בצל חתוך לקוביות
50 גרם שום פרוס
200 גרם סלרי קצוץ
300 גרם גזר חתוך לקוביות
500 גרם דלעת חתוכה לקוביות גדולות
2 קופסאות שימורים של חומוס – מסונן ושטוף
צרור פטרוזליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
6 ליטר מים
25 גרם מלח
5 גרם פלפל שחור
5 גרם כורכום
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום ומוסיפים את הגזר והסלרי.
מוסיפים את המים, דלעת וחומוס.
מרתיחים ומבשלים כ-60 דקות על אש בינונית עד ריכוך הגזר.
מוסיפים את התבלינים.
מוסיפים את הירוקים בסוף בישול.
טועמים ומתקנים טעם אם צריך.
מגישים עם כוסברה קצוצה.