מרק פטריות

מאדים את הבצל ומוסיפים את הפטריות. מבשלים עם הבצל במשך 10 דקות על אש קטנה ומוסיפים את המים עם התבלינים. צילום ISTOCK-חלי ממן
חלי ממן – קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא, מציעה מתכון של מרק מחמם לחורף שהגיע

רכיבים

2 סלסלת פטריות שמפיניון או פורטובלו או שיטאקי טריות
1  בצל בינוני חתוך לקוביות
מלח, פלפל שחור ולבן, פטרוזיליה ושום לפי הטעם
6 כוסות מים
1 כפית אבקת מרק בטעם פטריות

צילום ISTOCK-חלי ממן

אופן ההכנה

מאדים את הבצל ומוסיפים את הפטריות.

מבשלים עם הבצל במשך 10 דקות על אש קטנה.

מוסיפים את המים עם התבלינים.

מבשלים עוד 15 דקות.

טוחנים הכל בבלנדר ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר