רכיבים
300 גרם אפונה קפואה
50 גרם סלרי
1 קורט מלח
1 קורט פלפל
50 גרם עשבי תיבול טריים וטחונים
50 מ"ל שמנת לפי הטעם
אופן ההכנה
שמים את האפונה והסלרי בסיר עם מעט מים.
מביאים לרתיחה על עוצמת הכיריים הגבוהה ביותר ולאחר מכן מנמיכים.
חותכים את עשבי התיבול לחתיכות קטנות.
כשהאפונה רכה מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מערבלים בבלנדר עד שמתקבל מרק קצף.
מתבלים שוב בתבלינים.
הגשה
מוזגים את המרק.
מקשטים בעשבי תיבול.