רכיבים
3 כפות קרם פרש
1/2 כף חרדל דיז'ון
½ לימון, קליפה ומיץ
200 גרם ברוקולי ארוך גבעול, כל אחד חתוך ל-3 חלקים
350 גרם ניוקי מוכן
2 כפות שמן זית
100 גרם אפונה קפואה
1 כף צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מערבבים יחד קרם פרש, חרדל ומיץ לימון.
מביאים מים לרתיחה בסיר.
מוסיפים את הברוקולי.
ומבשלים 3 דקות ומכניסים את הניוקי.
מבשלים עד שהניוקי מתחיל לצוף על פני השטח.
מסננים.
מחממים שמן במחבת גדולה.
ברגע שהוא חם מכניסים את הברוקולי, ניוקי ואפונה קפואה.
מוסיפים עוד שמן ומערבבים בשמן למשך דקה.
מוסיפים ומערבבים את תערובת הקרם פרש.
מתבלים לפי הטעם.
כאשר הניוקי חם יוצקים לקערות.
מוסיפים גרידת לימון וצנוברים.