סלמון בקראסט עשבים ופיסטוקים

שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה. צילום אנטולי מיכאלו
מתכון חגיגי לדג שזוכה להצלחה רבה בישראל, מטעם מותג הבלנדרים ומעבדי המזון NINJA (נינג'ה) שמביאים לניצול מרבי של כל חלקי הפרי והירק ומובילים לעלייה בכמות הסיבים התזונתיים והוויטמינים אותם אנו צורכים

חומרים

300 גרם פילה סלמון

(למנה עבור 4 סועדים, השתמשו בנתח במשקל 600  גרם ואפו בתנור 25 דקות)

חופן מכל סוג-  נענע, שמיר, פטרוזיליה ובזיליקום – מעולעלים ללא הגבעולים

1/2 כוס פיסטוק טבעי מקולף

1 כוס פירורי פנקו

מלח

3 כפות חרדל דיז׳ון (מדולל בשמן זית)

אופן ההכנה

הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו בפולסים עד קבלת תערובת אחידה במרקם פירורים.

שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה.

מרחו על הפילה את החרדל המדולל.

פזרו בנדיבות את התערובת הירוקה והכניסו לתנור ל- 20 דקות ב-180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר