חומרים
300 גרם פילה סלמון
(למנה עבור 4 סועדים, השתמשו בנתח במשקל 600 גרם ואפו בתנור 25 דקות)
חופן מכל סוג- נענע, שמיר, פטרוזיליה ובזיליקום – מעולעלים ללא הגבעולים
1/2 כוס פיסטוק טבעי מקולף
1 כוס פירורי פנקו
מלח
3 כפות חרדל דיז׳ון (מדולל בשמן זית)
אופן ההכנה
הכניסו את כל המרכיבים למעבד מזון כמו של נינג'ה והפעילו בפולסים עד קבלת תערובת אחידה במרקם פירורים.
שמנו את פילה הדג והניחו אותו עם העור כלפי מטה על נייר אפייה.
מרחו על הפילה את החרדל המדולל.
פזרו בנדיבות את התערובת הירוקה והכניסו לתנור ל- 20 דקות ב-180 מעלות.