סנגריה לבנה קלילה על בסיס אגסי אנג'ו אמריקאים וקאווה קרה
מצרכים:
3 אגסי אנג'ו אדומים חתוכים לקוביות
בקבוק קאווה או פרוסקו קר מאוד
רבע כוס סוכר
3 "סרטים" של קליפת תפוז (עם קולפן)
מיץ מתפוז אחד
מיץ מחצי לימון
רבע כוס ברנדי או ליקר תפוזים
חופן עלי נענע
קוביות קרח להגשה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקנקן שקוף.
מוודאים שהסוכר נמס.
מניחים בכוסות ההגשה מעט קרח ועלי נענע.
מוזגים מהסנגרייה לכוסות ומגישים.