סנגריה לבנה קלילה

סנגריה לבנה קלילה על בסיס אגסי אנג'ו אמריקאים וקאווה קרהמצרכים:3 אגסי אנג'ו אדומים חתוכים לקוביותבקבוק קאווה או פרוסקו קר מאודרבע כוס סוכר3 "סרטים" של קליפת תפוז (עם קולפן)מיץ מתפוז אחד מיץ מחצי לימוןרבע כוס ברנדי או ליקר תפוזיםחופן עלי נענעקוביות קרח להגשהאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים בקנקן שקוף.מוודאים שהסוכר נמס.מניחים בכוסות ההגשה מעט קרח ועלי נענע. מוזגים מהסנגרייה לכוסות ומגישים.

סנגריה לבנה קלילה על בסיס אגסי אנג'ו אמריקאים וקאווה קרה

מצרכים:
3 אגסי אנג'ו אדומים חתוכים לקוביות
בקבוק קאווה או פרוסקו קר מאוד
רבע כוס סוכר
3 "סרטים" של קליפת תפוז (עם קולפן)
מיץ מתפוז אחד
מיץ מחצי לימון
רבע כוס ברנדי או ליקר תפוזים
חופן עלי נענע
קוביות קרח להגשה

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקנקן שקוף.
מוודאים שהסוכר נמס.
מניחים בכוסות ההגשה מעט קרח ועלי נענע.
מוזגים מהסנגרייה לכוסות ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר