רכיבים ל-4 אנשים
400 גרם פסטה ספגטי כמו של גארופלו
400 גרם עגבניות שרי
1 פלפל צ'ילי אדום
1 פלפל צ'ילי ירוק
1 שן שום
שמן זית כתית מעולה
פטרוזיליה לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים ומלח.
מכניסים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
בינתיים קוצצים את העגבניות.
מטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת.
לאחר מספר רגעים מוציאים את שן השום מהמחבת.
מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל.
מסננים את הפסטה.
יוצקים אותה למחבת עם העגבניות.
מערבבים ומניחים בצלחת.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים.
את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות אונליין – משלוח גם בשבת