מצרכים
- 100 גרם פילה סלמון פרוס דק
לרוטב: - 125 מ״ל מיץ תפוזים
- 125 מ״ל רוטב סויה
- 60 מ״ל מירין
- 60 גרם סוכר חום
להגשה: - פלפל צ׳ילי
- בצל ירוק חתוך לטבעות
- שומשום שחור קלוי
אופן הכנה
1. בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל חומרי הרוטב, מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עד לצמצום ( כרבע שעה)
2. מצננים את הרוטב בטמפ׳ החדר
3. מניחים את פרוסות הדג על צלחת יפה ומוזגים את הרוטב.
4. מתבלים בפלפל צ׳ילי, בצל ירוק ושומשום שחור.
בתיאבון!