פנה ברוטב פסטו תרד ושמנת

כשהשמנת מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. צילום אנטולי מיכאלו
לרגל יום הפסטה הבינלאומי אותו מציינים מדי שנה ב-25.10 מציע מותג ברילה מתכון לפסטה פנה ברוטב פסטו ושמנת. מנה מהירה להכנה עם רוטב ירקרק וטעמים שאוהבים

רכיבים ל-4 מנות  

1 חבילה פסטה פנה כמו של ברילה

לפסטו תרד

1 כוס עלי תרד שטופים

1/4 כוס צנוברים

1/4 -1/3 כוס שמן זית

1/4 כוס גבינת פרמזן

1 שן שום

מלח ופלפל

2 כפיות מיץ לימון טרי

2 מכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)

1 כף שמן זית

2 שיני שום כתושות

להגשה

גבינת פרמזן

צנוברים קלויים

אופן ההכנה

במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן).

מניחים בצד.

מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה.

בסיר רחב או מחבת עם שוליים מחממים שמן ושום (נזהרים שלא ייחרך).

מוסיפים את השמנת.

כשהשמנת מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו.

מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

מביאים שוב לרתיחה עדינה.

הגשה

כשהפסטה מוכנה מסננים ומוסיפים לרוטב.

מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר