חומרים ל– 4 מנות
250 גרם ספגטי מספר 5- ברילה
1 יחידה שמנת מתוקה
2 יחידות שן שום
לפי הטעם : מלח
כפית קארי
20 גרם חמאה
פפריקה חריפה לטעמכם
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן .
2. להמיס את החמאה במחבת , וברגע שהיא נמסה להוסיף את השום הכתוש .
3. לטגן את השום בחמאה 2 דק' לא יותר , להוסיף את השמנת , המלח,הפפריקה הקארי ולבשל במשך 3 – 5 דקות על אש נמוכה להוסיף את הפסטה ולערבב.
להגיש מיד.
ניתן לפזר מעל פרמזן.