פשטידת-פיצה עם ממרח זיתים

מצרכים:1 כוס מים100 גרם חמאה1/4 1 כוס קמחמלח, פלפל3 כפות ממרח זיתים5 ביצים150 גרם גבינה צהובהלציפוי:2 עגבניות אדומות, קטנות, פרוסות2-1 בצלים, קלופים ופרוסים לטבעות אופן ההכנה:מחממים בסיר מים וחמאה, וכשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח בבת אחת.בוחשים עד שהעיסה ניתקת מהדפנות ומכבים להבה.ממליחים, מפלפלים, מוסיפים ממרח זיתים וביצים בזו אחר זו. מערבבים עד להבלעת כל ביצה בבצק.מוסיפים את רוב הגבינה.משטחים בתבנית עגולה ומשומנת, ומניחים על הבצק פרוסות עגבנייה ובצל. בוזקים את שארית הגבינה.אופים ב- 190 מעלות צלזיוס (חום גבוה) במשך 50 דקות.

מצרכים:
1 כוס מים
100 גרם חמאה
1/4 1 כוס קמח
מלח, פלפל
3 כפות ממרח זיתים
5 ביצים
150 גרם גבינה צהובה

לציפוי:
2 עגבניות אדומות, קטנות, פרוסות
2-1 בצלים, קלופים ופרוסים לטבעות

אופן ההכנה:
מחממים בסיר מים וחמאה, וכשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח בבת אחת.
בוחשים עד שהעיסה ניתקת מהדפנות ומכבים להבה.
ממליחים, מפלפלים, מוסיפים ממרח זיתים וביצים בזו אחר זו. מערבבים עד להבלעת כל ביצה בבצק.
מוסיפים את רוב הגבינה.
משטחים בתבנית עגולה ומשומנת, ומניחים על הבצק פרוסות עגבנייה ובצל. בוזקים את שארית הגבינה.
אופים ב- 190 מעלות צלזיוס (חום גבוה) במשך 50 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר