פשטידת בשר, פטריות ואספרגוס

מתכון ל-4 סועדיםחומרים להכנת הבשר:400 גרם בשר כתף או שפונדרה1 כרישה, חתוכה גס2 שיני שום1 כפית ראס אל חנות1 ליטר מים   אופן הכנת הבשר:מכניסים לסיר רחב את החומרים, מביאים לרתיחה, מבשלים עד לריכוך ומסננים.בעזרת מזלג מפוררים את הבשר.חומרים לפשטידה:1 כף שמן זית להקפצה1 ראש סלרי, קלוף1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך1 בצל בינוני, קצוץ1 שן שום100 גרם פטריות שמפניון, קצוצות2 כפות סילאן קורט מלח1/2 כפית ראס אל חנות 1/4 כפית פלפל אנגלי טחון 1 ביצה   אופן הכנת הפשטידה:מקפיצים את הירקות (סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל, שום, פטריות)בשמן זית עד לריכוך.מוסיפים את הבשר, הסילאן והתבלינים (מלח, ראס אל חנות ופלפל אנגלי).מצמצמים, מתקנים תיבול ומקררים.מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, שמים בכלי מתאים לתנור ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות.  הגשת המנה:מניחים אספרגוס חלוט (צרור אספרגוס, חלוט במים רותחים כ-3 דקות) על צלחת שטוחה, ומעל את הפשטידה, חתוכה לריבועים.צילום שחר פליישמן

מתכון ל-4 סועדים

חומרים להכנת הבשר:
400 גרם בשר כתף או שפונדרה
1 כרישה, חתוכה גס
2 שיני שום
1 כפית ראס אל חנות
1 ליטר מים

 

אופן הכנת הבשר:
מכניסים לסיר רחב את החומרים, מביאים לרתיחה, מבשלים עד לריכוך ומסננים.
בעזרת מזלג מפוררים את הבשר.

חומרים לפשטידה:
1 כף שמן זית להקפצה
1 ראש סלרי, קלוף
1 שורש פטרוזיליה, קלוף וחתוך
1 בצל בינוני, קצוץ
1 שן שום
100 גרם פטריות שמפניון, קצוצות
2 כפות סילאן
קורט מלח
1/2 כפית ראס אל חנות
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
1 ביצה

 

אופן הכנת הפשטידה:
מקפיצים את הירקות (סלרי, שורש פטרוזיליה, בצל, שום, פטריות)בשמן זית עד לריכוך.
מוסיפים את הבשר, הסילאן והתבלינים (מלח, ראס אל חנות ופלפל אנגלי).
מצמצמים, מתקנים תיבול ומקררים.
מוסיפים ביצה אחת, מערבבים, שמים בכלי מתאים לתנור ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 170 מעלות. 

הגשת המנה:
מניחים אספרגוס חלוט (צרור אספרגוס, חלוט במים רותחים כ-3 דקות) על צלחת שטוחה, ומעל את הפשטידה, חתוכה לריבועים.

צילום שחר פליישמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר