קדאיף ריקוטה

מי שאוהב יותר מתוק יכול לערבב את גבינת הריקוטה עם מעט ממתיק מלאכותי לפני ההזלפה לקעריות הקדאיף. צילום טל סיון ציפורין
חלי ממן – רשת המתמחה באורח חיים בריא, מציעה מתכון לגרסת לייט של הקינוח הידוע עבור חג השבועות שהינו סמל לחג חלבי בו אוכלים בעיקר כמו פסטות, פשטידות, גבינות ומאפים שונים, אז הנה קינוח מתאים

מצרכים ל-3 מנות

75 גרם אטריות קדאיף
250 גרם גבינת ריקוטה
לקישוט: 1 כף פיסטוקים קצוצים + 9 פירות יער קטנים או 3 תותים קטנים

צילום טל סיון ציפורין

אופן ההכנה

מרססים בתבנית מאפינס 3 שקעים בתרסיס שמן.
בתחתית של כל שקע מסדרים שליש משערות הקדאיף. אופים בחום בינוני מעט שיהפכו להיות קריספיים ומעט שחומים – אפייה קצרה של כ- 10 עד 15 דקות.

משחררים מהשקעים את קעריות שערות הקדאיף שנוצרו ומניחים להתקרר.
מזלפים שליש מגבינת ריקוטה לכל קערית שערות קדאיף.

מקשטים במעט פיסטוק קצוץ ו- 3 יחידות של פרי יער או תות אחד קצוץ.

טיפ

מי שאוהב יותר מתוק יכול לערבב את גבינת הריקוטה עם מעט ממתיק מלאכותי לפני ההזלפה לקעריות הקדאיף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר