מצרכים ל-3 מנות
75 גרם אטריות קדאיף
250 גרם גבינת ריקוטה
לקישוט: 1 כף פיסטוקים קצוצים + 9 פירות יער קטנים או 3 תותים קטנים
אופן ההכנה
מרססים בתבנית מאפינס 3 שקעים בתרסיס שמן.
בתחתית של כל שקע מסדרים שליש משערות הקדאיף. אופים בחום בינוני מעט שיהפכו להיות קריספיים ומעט שחומים – אפייה קצרה של כ- 10 עד 15 דקות.
משחררים מהשקעים את קעריות שערות הקדאיף שנוצרו ומניחים להתקרר.
מזלפים שליש מגבינת ריקוטה לכל קערית שערות קדאיף.
מקשטים במעט פיסטוק קצוץ ו- 3 יחידות של פרי יער או תות אחד קצוץ.
טיפ
מי שאוהב יותר מתוק יכול לערבב את גבינת הריקוטה עם מעט ממתיק מלאכותי לפני ההזלפה לקעריות הקדאיף.