קוקטיילים מבוססי טקילה VILLA LOBOS

Old-Fashioned רכיבים:60 מ"ל Villa Lobos Añejo10 מ"ל סירופ אגבה2 טיפות אנגוסטורה1 טיפת אורנג' ביטר1 טיפת שוקולד ביטראופן ההכנה:לערבב הכל יחד ולסנןלקישוט:קליפת אשכולית El Torinoרכיבים:50 מ"ל Extra Añejo Villa Lobos15 מ"ל סירופ עגבניות ספרדיות מיובשות10 מ"ל צ'ינאר1 טיפת אנגוסטורה1 טיפת סלרי ביטראופן ההכנה: לערבב הכל יחד ולסנןלקישוט:שבבי שוקולד מסביב לשפת הכוס Lavender Palomaרכיבים:50 מ"ל Villa Lobos Blancoחופן כוסברה טרייה15 מ"ל סירופ אשכולית20 מ"ל מיץ לימון30 מ"ל מיץ אשכוליתסודה1 טיפת ליקר לוונדראופן ההכנה:לנער, לסנן סינון כפול ולהוסיף סודהקישוט:פלח אשכולית El Corazon Libreרכיבים:50 מ"ל Tequila Villa Lobos Reposado5 מ"ל סירופ אגבה25 מ"ל ליקר קירסאו35 מ"ל מיץ לימון5 מ"ל שרטז ירוק3-4 טיפות שמן צ'יליאופן ההכנה:לנער ולסנן סינון כפולכוס:יש להניח את הקוקטייל בכוס מרגריטה ולהוסיף שבבי צ'ילי ומלח על שפת הכוסGreek Goddessרכיבים:30 מ"ל Villa lobos Blanco10 מ"ל מסקאל לחיטה10 מ"ל מיץ אננס טרי1 כפית נקטר אגבה1/2 לימון סחוטפלח דק של ג'ינג'ר טריענף כוסברה טרייהאופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים יחד, לנער ולסנן פעמייםכוס: כוס יין גדולה   יעקב שטיינסברג הוא מנהל המשקאות בג'ספר & ג'ונס תל-אביבצילום הילה איל

Old-Fashioned
רכיבים:
60 מ"ל Villa Lobos Añejo
10 מ"ל סירופ אגבה
2 טיפות אנגוסטורה
1 טיפת אורנג' ביטר
1 טיפת שוקולד ביטר
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד ולסנן
לקישוט:
קליפת אשכולית

El Torino
רכיבים:
50 מ"ל Extra Añejo Villa Lobos
15 מ"ל סירופ עגבניות ספרדיות מיובשות
10 מ"ל צ'ינאר
1 טיפת אנגוסטורה
1 טיפת סלרי ביטר
אופן ההכנה:
לערבב הכל יחד ולסנן
לקישוט:
שבבי שוקולד מסביב לשפת הכוס


Lavender Paloma

רכיבים:
50 מ"ל Villa Lobos Blanco
חופן כוסברה טרייה
15 מ"ל סירופ אשכולית
20 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ אשכולית
סודה
1 טיפת ליקר לוונדר
אופן ההכנה:
לנער, לסנן סינון כפול ולהוסיף סודה
קישוט:
פלח אשכולית


El Corazon Libre

רכיבים:
50 מ"ל Tequila Villa Lobos Reposado
5 מ"ל סירופ אגבה
25 מ"ל ליקר קירסאו
35 מ"ל מיץ לימון
5 מ"ל שרטז ירוק
3-4 טיפות שמן צ'ילי
אופן ההכנה:
לנער ולסנן סינון כפול
כוס:
יש להניח את הקוקטייל בכוס מרגריטה ולהוסיף שבבי צ'ילי ומלח על שפת הכוס

Greek Goddess
רכיבים:
30 מ"ל Villa lobos Blanco
10 מ"ל מסקאל לחיטה
10 מ"ל מיץ אננס טרי
1 כפית נקטר אגבה
1/2 לימון סחוט
פלח דק של ג'ינג'ר טרי
ענף כוסברה טרייה
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים יחד, לנער ולסנן פעמיים
כוס:
כוס יין גדולה

 


יעקב שטיינסברג הוא מנהל המשקאות בג'ספר & ג'ונס תל-אביב

צילום הילה איל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר