מצרכים:
4 בצלים גדולים
1/2 כוס כרוב ירוק קצוץ
כוס וחצי קינואה אורגנית (רצוי משלושת הצבעים)
2 כפות בזיליקום יבש
100 ג' שקדים מולבנים פרוסים דק
1 כף מלח גס
1/2 כפית סוכר
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה:
לטגן במחבת גדול את הבצל עם שמן הקנולה ולהוסיף את הסוכר.
שהבצל חום וקריספי מוסיפים את הכרוב.
מטגנים את הבצל והכרוב 2 דקות ומוסיפים את הבזיליקום והמלח.
מסירים מהאש.
קולים את השקדים במחבת.
בסיר שמים את הקינואה עם 3 כוסות מים רותחים לכ- 20 דדות עד שהקינואה מוכנה.
מחכים עד שהקינואה קרה ורק אז מערבבים את כל המרכיבים.
את הקינואה מגישים חמה.
מסעדת "איילת וגילי" בזכרון יעקב, רחוב הנדיב 23