קליפות תפוחי אדמה פריכות

אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות פריכות וצבען זהוב – בודקים מדי פעם כדי לוודא שהן לא יישרפו
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Grundig מציעים מתכון למנה טעימה במהלך הפסח בהכנה מהירה שלא תגזול זמן רב ותמנע בזבוז מזון מיותר על-ידי שימוש בכל חלקי חומרי הגלם בהם משתמשים

מצרכים

פסים של קליפות מ-4 תפוחי אדמה

שמן זית או שמן לטיגון

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-220 מעלות.

מכינים תבנית עם נייר אפייה.

טובלים את הקליפות בשמן זית.

שמים את הקליפות בשכבה אחת על תבנית עוגיות.

מפזרים מלח ופלפל.

אופים במשך 15 דקות או עד שהקליפות פריכות וצבען זהוב – בודקים מדי פעם כדי לוודא שהן לא יישרפו.

מוציאים מהתנור ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר