מצרכים
2 חבילות טבעות כרישה
2 כפות שמן זית
5 כפות מים רותחים
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
500 גרם עוף טחון
2 ביצים L
3/4 כוס קמח מצה בפסח או פירורי לחם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הכרישה במשך 5 דקות.
מוסיפים מים רותחים ומטגנים עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב. חשוב לשים לב לכרישה כדי שלא תישרף.
מערבבים את כל המצרכים ביחד, כולל העוף והכרישה, ויוצרים תערובת אחידה.
יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים.