קריספי נודלס עם ירקות בחלב קוקוס

ל- 2 מנות/סועדיםחומרים: 100 גר' אטריות ביציםחלב קוקוס1/3 כפית פלפל לבן2 כפיות סוכר1 כף שמן סויהשום טרי קצוץ30 גר' קורנפלורירקות:30 גר' כרובית30 גר' ברוקולי30 גר' שעועית ירוקה30 גר' בצל חתוך לקוביות30 גר' פלפל אדום + ירוק20 גר' קישוא אופן ההכנה:הכנת האטריות:מרתיחים את האטריות בסיר עם מים חמים 10 דקות.מצננים את האטריות. מוסיפים לאטריות 20 גר' קורנפלור ומערבבים עד שכל האטריות מקומחות. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת קריספיות – מעבירים לצלחת. הכנת הירקות:משרים את הירקות במים חמים ל– 4 דקות, ובו בזמן מכינים את הרוטב במחבת: לצקת 1 כף שמן ואת השום הכתוש. להוסיף ½ כוס מים חמים ולערבב. להוסיף את הפלפל הלבן, סוכר וחלב קוקוס ולערבב. להוסיף 10 גר' קורנפלור כדי לגרום לסמיכות. מוסיפים לרוטב את הירקות ושמן שומשום ומערבבים. במידה והתבשיל עדיין נוזלי, מוסיפים קורנפלור עד לקבלת הסמיכות הרצויה. יוצקים את התערובת על האטריות הקריספיות ומעטרים בעלי בצל ירוק טרי.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"




ל- 2 מנות/סועדים

חומרים:
100 גר' אטריות ביצים
חלב קוקוס
1/3 כפית פלפל לבן
2 כפיות סוכר
1 כף שמן סויה
שום טרי קצוץ
30 גר' קורנפלור

ירקות:
30 גר' כרובית
30 גר' ברוקולי
30 גר' שעועית ירוקה
30 גר' בצל חתוך לקוביות
30 גר' פלפל אדום + ירוק
20 גר' קישוא

אופן ההכנה:
הכנת האטריות:
מרתיחים את האטריות בסיר עם מים חמים 10 דקות.
מצננים את האטריות.
מוסיפים לאטריות 20 גר' קורנפלור ומערבבים עד שכל האטריות מקומחות.
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת קריספיות – מעבירים לצלחת.

הכנת הירקות:
משרים את הירקות במים חמים ל– 4 דקות, ובו בזמן מכינים את הרוטב במחבת: לצקת 1 כף שמן ואת השום הכתוש.
להוסיף ½ כוס מים חמים ולערבב.
להוסיף את הפלפל הלבן, סוכר וחלב קוקוס ולערבב.
להוסיף 10 גר' קורנפלור כדי לגרום לסמיכות.
מוסיפים לרוטב את הירקות ושמן שומשום ומערבבים.
במידה והתבשיל עדיין נוזלי, מוסיפים קורנפלור עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
יוצקים את התערובת על האטריות הקריספיות ומעטרים בעלי בצל ירוק טרי.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר