רביולי דלעת

מרכיבים לשני סועדים30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)שמנת מתוקה 500 cc 8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונותמעט יין לבן50 גרם חמאה כפית שטוחה מלח כפית שטוחה פלפל2 כפות שמןמעט אגוזי קאשיו אופן הכנהאת הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך. ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.מגישים עם אגוזי קשיו מעל.

מרכיבים לשני סועדים
30 כיסוני דלעת קפואים (ניתן לרכוש במרכול)
שמנת מתוקה 500 cc
8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
מעט יין לבן
50 גרם חמאה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות שמן
מעט אגוזי קאשיו

אופן הכנה
את הכיסונים מרתיחים בתוך סיר עם מים ומעט שמן עד לריכוך.

ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין, העגבניות בין 5 ל- 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים מעט כ-10 דקות. מוסיפים את כיסונים וממשכים בבישול עד לצמצום הרוטב.

מגישים עם אגוזי קשיו מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר