כמות – 10 יחידות. זמן הכנה – 30-40 דקות. רמת קושי – קלה
מצרכים
1/4 כוס קמח קוקוס
1/2 כף קמח שקדים
2 כפות אבקת פסיליום
1 כוס מים חמים
1 כף שמן זית
1.5 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לערבב ביחד את החומרים היבשים.
להוסיף מים חמים ושמן זית.
לערבב ליצירת תערובת בצקית וללוש במשך מספר דקות.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים.
לרדד את הכדורים ל-4 פיתות בקוטר 9-10 ס״מ מקסימום כל אחת וגובה לפחות 5-6 ס״מ (חשוב להשאיר גובה לבצק כדי שיהיה קל לפתוח את הכיס של הפיתה.
להעביר לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעל ולהכניס לתנור.
לאפות במשך 20-25 דקות עד הזהבה ואווריריות.
מומלץ להפוך את הפיתות במהלך האפייה.
למתכונים נוספים היכנסו לאתר התפריט