פיתה ביתית ללא גלוטן ללא סוכר ודלת פחמימות

להעביר את בצק הפיתות לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעל ולהכניס לתנור. לאפות במשך 20-25 דקות עד הזהבה ואווריריות. צילום עדי גבירצמן
עדי גבירצמן – מומחית לתזונה מאוזנת ומפתחת מתכונים דלי פחמימות ללא גלוטן מ'התפריט' מציעה מתכון שיתאים לחגיגות ה"על האש" של יום העצמאות ולשנה כולה עם בני המשפחה וחברים. מניחים את הפיתה ביס על אש גלויה עד חריכה ופריכות או ממלאים אותה בכל מה שאוהבים

כמות – 10 יחידות. זמן הכנה – 30-40 דקות. רמת קושי – קלה

מצרכים

1/4 כוס קמח קוקוס

1/2 כף קמח שקדים

2 כפות אבקת פסיליום

1 כוס מים חמים

1 כף שמן זית

1.5 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

צילום עדי גבירצמן

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-180 מעלות.

לערבב ביחד את החומרים היבשים.

להוסיף מים חמים ושמן זית.

לערבב ליצירת תערובת בצקית וללוש במשך מספר דקות.

לחלק את הבצק ל-4 חלקים.

לרדד את הכדורים ל-4 פיתות בקוטר 9-10 ס״מ מקסימום כל אחת וגובה לפחות 5-6 ס״מ (חשוב להשאיר גובה לבצק כדי שיהיה קל לפתוח את הכיס של הפיתה.

להעביר לתבנית אפייה עם נייר אפייה מעל ולהכניס לתנור.

לאפות במשך 20-25 דקות עד הזהבה ואווריריות.

מומלץ להפוך את הפיתות במהלך האפייה.

למתכונים נוספים היכנסו לאתר התפריט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר