27-31.8.17: מסעדת אוברג'ין במלון דיויד אינטרקונטיננטל תפגיש בין קולינריה ואמנות

במלון מציינים כי זאת הפעם הראשונה שתערוכת הצילום של דן לב תוצג בליווי ארוחת ערב בהשראת התערוכה, כאשר שף מסעדת אוברג'ין, אלון הירטנשטיין, יצר תפריט מיוחד שיוגש במהלך שבוע התערוכה

המנה האדומה - טרטר טונה עם בורגול לימון ואבטיח טונה צרובה, קרם עגבניות מגי חרוכות, סשימי טונה, סלט פלפלים אדומים קלויים, ומי עגבניות טריות מתובלות
המנה האדומה - טרטר טונה עם בורגול לימון ואבטיח טונה צרובה, קרם עגבניות מגי חרוכות, סשימי טונה, סלט פלפלים אדומים קלויים, ומי עגבניות טריות מתובלות. צילום: אפיק גבאי, דן לב

צלם האוכל דן לב יצר שיתוף פעולה ראשון שלו עם מסעדת אוברג'ין שבמלון דיויד אינטרקונטיננטל תל אביב. לב יציג במסעדה את תערוכת הצילום Colorfood, פרויקט משותף שלו ושל עילית אנגל. במלון מציינים כי זאת הפעם הראשונה שתערוכת הצילום של דן לב תוצג בליווי ארוחת ערב בהשראת התערוכה, כאשר שף מסעדת אוברג'ין, אלון הירטנשטיין, יצר תפריט מיוחד שיוגש במהלך שבוע התערוכה, בין התאריכים 27 ל-31 לאוגוסט.

המנה הירוקה - חזה אווז בציפוי פיסטוק, קרם תרד, זוקיני, אפונה טרייה, פטריות פורטובלו מיובשות בניחוח כמהין, ורוטב עוף ועשבי תיבול
המנה הירוקה – חזה אווז בציפוי פיסטוק, קרם תרד, זוקיני, אפונה טרייה, פטריות פורטובלו מיובשות בניחוח כמהין, ורוטב עוף ועשבי תיבול. צילום: אפיק גבאי, דן לב

בתערוכה במסעדה יוצגו צילומים נבחרים מתוך פרויקט Colorfood המציג יצירות של שמונה שפים, והסועדים ייהנו מתפריט של חמש מנות אותן יצר שף אלון הירטנשטיין בהשראת צבעים וצילומים, כאשר כל מנה תהיה בצבע אחר:

שחור לבן – לחם מחמצת כפרי איטלקי, מוגש בליווי קרם שום שמיר וממרח זיתים שחורים.

המנה הצהובה - פילה לברק ברוטב קארי צהוב על בסיס קוקוס ואננס בגריל, ריזוטו כורכום וגזר צהוב, טוויל טפיוקה חריפה
המנה הצהובה – פילה לברק ברוטב קארי צהוב על בסיס קוקוס ואננס בגריל, ריזוטו כורכום וגזר צהוב, טוויל טפיוקה חריפה. צילום: אפיק גבאי, דן לב

מנה אדומה – טרטר טונה עם בורגול לימון ואבטיח טונה צרובה, קרם עגבניות מגי חרוכות, סשימי טונה, סלט פלפלים אדומים קלויים, ומי עגבניות טריות מתובלות.

מנה צהובה – פילה לברק ברוטב קארי צהוב על בסיס קוקוס ואננס בגריל, ריזוטו כורכום וגזר צהוב, טוויל טפיוקה חריפה.

פיקאסו - פנקוטה, בננה ופקאן סיני מקורמל, בשילוב פרלין אגוזי לוז
פיקאסו – פנקוטה, בננה ופקאן סיני מקורמל, בשילוב פרלין אגוזי לוז. צילום: אפיק גבאי, דן לב

מנה ירוקה – חזה אווז בציפוי פיסטוק, קרם תרד, זוקיני, אפונה טרייה, פטריות פורטובלו מיובשות בניחוח כמהין, ורוטב עוף ועשבי תיבול.

פיקאסו – פנקוטה, בננה ופקאן סיני מקורמל, בשילוב פרלין אגוזי לוז.

27-31 באוגוסט 2017 בשעה 19:00. מסעדת אוברג'ין, דיוויד אינטרקונטיננטל תל אביב. מחיר לסועד 320 ₪ כולל מים מינרלים ללא הגבלה וכוס יין. למחזיקי כרטיס אמריקן אקספרס 220 ₪ לסועד. להזמנת מקום: 03-7951111

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה