חומרים:
נתח אנטריקוט במשקל של 2 ק"ג
1 ק"ג מלח ים אטלנטי
1 ק"ג סוכר חום כהה
אופן ההכנה:
מערבבים את המלח והסוכר היטב.
מצפים את האנטריקוט מכל הכיוונים בנדיבות.
מכסים, מניחים מגש עם משקל (קופסאות שימורים לדוגמא) מעל, ומשרים במקרר לחמישה ימים עד שבוע.
אחרי שבוע, שוטפים את הנתח מהתכביש, ושומרים בשמן זית.
להגשה:
פורסים פרוסות דקות, מסדרים על צלחת ומפזרים מעל פרוסות צנונית, נגיעות חרדל חלק, מעט מלח אטלנטי ושמן זית בנדיבות.