חומרים לארבעה סועדים
4 חציל בלאדי
גרגירים מרימון שלם
250 גרם פטה
2 כפות קצח
רבע כוס שמן זית
חומרים לרוטב יוגורט
רבע כוס שמן זית
500 מ"ל יוגורט
חצי כוס של עלי ינענע
מלח, פלפל
אופן ההכנה
קולים את החצילים על האש.
מקלפים מהקליפה.
מניחים בצלחת חציל אחד לכל סועד (בעודם חמים).
מכינים את רוטב היוגורט- מערבבים את כל החומרים יחד לכדי מרקם אחיד מתבלים לפי הצורך.
מפוררים על החציל גבינת פטה, יוצקים מעל את רוטב היוגורט, מפזרים את גרגירי הרימון, מזליפים מעט שמן זית ומפזרים כחצי כפית גרגירי קצח לכל מנה.