3-2 מנות
מצרכים:
1 שקית לקט להקפצה עם פסטה פנה מוקפא סנפרוסט (800 גרם)
לרוטב:
1 פחית חלב קוקוס
3 כפות חמאת בוטנים
4 כפות רוטב סויה "אוליביה"
קורט צ'ילי, גרוס (לא חובה)
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
2 כפיות שום, כתוש
2 כפיות ג'ינג'ר טרי, מגורר
לפיזור מעל:
20 עלי ריחן טרי, קצוצים גס
3 כפות כוסברה, קצוצה
3 כפות בצל ירוק, פרוס דק
4 כפות בוטנים, קלויים וקצוצים
אופן ההכנה:
להעביר לווק או למחבת רחבה את כל חומרי הרוטב ולבשל תוך כדי ערבוב עד הסמכתו.
להוסיף את הלקט, להביא לרתיחה ולבשל כ- 8 דקות.
לפזר עשבי תיבול, בצל, ובוטנים ולהגיש.