חומרים:
4 סטייקים מיושנים כהלכה (אנטרקוט או פילה) – 200-250 גרם כל אחד, ומעט שמןזית.
לרוטב:
שלושת רבעי כוס יין אדום
1 כף עלי רוזמרין טריים וקצוצים
1 כף טימין
מלח ופלפל שחור
ההכנה:
מחממים מחבת משומנת לחום גבוה מאוד, מניחים את הסטייקים וצולים 2 – 3 דקות (לפילה מספיקות רק 2 דקות)
מוציאים את הסטייקים ושומרים במקום חם.
מוסיפים יין ותבלינים.
מבשלים את הרוטב עד לרמת הסמיכות הרצויה.
מעבירים את הסטייקים לצלחות הגשה, יוצקים את הרוטב ומגישים עם כוס יין משובח.