חומרים:
1 ק"ג פטריות
3 מקלות רוזמרין
רבע כוס יין לבן
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל, שום
אופן ההכנה:
נוטלים את הפטריות, מחלקים אותן לרבעים.
מניחים בתבנית, מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל, שום כתוש לפי הטעם.
מוסיפים את עלי הרוזמרין ואת היין הלבן.
מערבבים היטב.
מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
אופים בתנור עד לקבלת צבע חום.
מוציאים, מקררים, משלימים לפי הטעם, ומוציאים את עלי הרוזמרין.
מסעדת "הבית הירוק", רח' ג'ורג' וייז 24 תל אביב, טלפון: 6418295-03