מצרכים:
150 גרם פילה בקר – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיום
30 גרם כבד אווז – לצרוב במחבת ולהביא למידה מדיום
אורז מוקפץ:
1 דף אצת נורי
50 גרם אורז מבושל
פטריות קצוצות, שעועית קצוצה, גזר קצוץ, אפונה
אויסטר צמחי, סויה מתוקה "קנור" ושמן סומסום
אופן ההכנה:
מקפיצים את כל הירקות בווק.
מוסיפים את האורז, סויה מתוקה "קנור", אויסטר צמחי, ושמן סומסום לפי הטעם.
לקימצ'י:
פלפל צבעים וגזר:
פורסים פרוסות דקות לתחמיץ.
שמים חומץ 5%, 100 מ"ל ו-70 גרם סוכר.
מביאים לרתיחה ויוצקים על הירקות.
לרוטב:
סויה "קנור"
קטשופ "הלמנס"
פלפל שחור
בצל לבן
שום
אויסטר צמחי
סוכר חום
מחמאה
אופן ההכנה:
מרככים את הבצל באידוי ולשים אותו.
מוסיפים את שאר המרכיבים לאיזון טעמים.
שף אביעד בן שבת ממסעדת הפאסיפיק, והשף מוטי תורגמן – קראון פלזה תל אביב, הם זוכי תחרות השפים של רשת מלונות קראון פלזה ישראל, בשיתוף פעולה עם יוניליוור פודסולושיינס ישראל