מצרכים:
1 כוס מים
100 גרם חמאה
1/4 1 כוס קמח
מלח, פלפל
3 כפות ממרח זיתים
5 ביצים
150 גרם גבינה צהובה
לציפוי:
2 עגבניות אדומות, קטנות, פרוסות
2-1 בצלים, קלופים ופרוסים לטבעות
אופן ההכנה:
מחממים בסיר מים וחמאה, וכשהחמאה נמסה מוסיפים את הקמח בבת אחת.
בוחשים עד שהעיסה ניתקת מהדפנות ומכבים להבה.
ממליחים, מפלפלים, מוסיפים ממרח זיתים וביצים בזו אחר זו. מערבבים עד להבלעת כל ביצה בבצק.
מוסיפים את רוב הגבינה.
משטחים בתבנית עגולה ומשומנת, ומניחים על הבצק פרוסות עגבנייה ובצל. בוזקים את שארית הגבינה.
אופים ב- 190 מעלות צלזיוס (חום גבוה) במשך 50 דקות.