חומרים:
חצי ק"ג בשר בקר טחון
סלסלת שמפיניון
חופן פטריות ומיובשות (מושרות לפי ההוראות), חתוכות
2 בצל סגול קצוץ
1-2 כף רוטב סויה
1 כף ראס אל חנות
פלפל שחור ומלח
שמן זית
אופן ההכנה:
לטגן בצל בשמן זית עד הזהבה/ השחמה.
להוסיף פטריות ולטגן עד שהן רכות וללא נוזלים.
במחבת נפרדת עם מעט שמן זית לטגן בשר תוך ערבוב עד קבלת פירורים.
להוסיף למחבת עם הפטריות.
לערבב היטב. להוסיף תבלינים ולבשל כחצי שעה. הבשר צריך להיות כמעט ללא נוזלים.
הגשה:
מומלץ להגיש עם חומוס/טחינה/ אורז לבן, או על פיתות קלויות עם שמן זית ושום.