fbpx

אטריות מוקפצות עם אצות

מצרכים למנה עיקרית לזוג (כתוספת ל-4 סועדים)220 גר' איטריות אודון4 בצלים ירוקים פרוסים לאורך1 בצל יבש פרוס דק2 גזרים חתוכים לרצועות150 גר' טופו חתוך לרצועות של ס"מ20 גר' פטריותכף סויה חצי כף סויהכף סוכרחצי כף מלחחצי כף פלפל לבןכף גדושה חמאה2 אצות נוריאופן ההכנהלשמן את הווק במעט שמן.על להבה גבוהה לטגן בצל ובצל ירוק, להוסיף את הגזר והפטריות.להנמיך את הלהבה, ולהוסיף את האטריות, החמאה, התבלינים והסויה .לגזור את אצות הנורי לרצועות דקות ולהוסיף את רובן לאטריות, להסיר מהאש ולפזר למעלה את האצות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים למנה עיקרית לזוג (כתוספת ל-4 סועדים)
220 גר' איטריות אודון
4 בצלים ירוקים פרוסים לאורך
1 בצל יבש פרוס דק
2 גזרים חתוכים לרצועות
150 גר' טופו חתוך לרצועות של ס"מ
20 גר' פטריות
כף סויה
חצי כף סויה
כף סוכר
חצי כף מלח
חצי כף פלפל לבן
כף גדושה חמאה
2 אצות נורי

אופן ההכנה
לשמן את הווק במעט שמן.

על להבה גבוהה לטגן בצל ובצל ירוק, להוסיף את הגזר והפטריות.

להנמיך את הלהבה, ולהוסיף את האטריות, החמאה, התבלינים והסויה .

לגזור את אצות הנורי לרצועות דקות ולהוסיף את רובן לאטריות, להסיר מהאש ולפזר למעלה את האצות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר