אטריות מוקפצות עם אצות

מצרכים למנה עיקרית לזוג (כתוספת ל-4 סועדים)220 גר' איטריות אודון4 בצלים ירוקים פרוסים לאורך1 בצל יבש פרוס דק2 גזרים חתוכים לרצועות150 גר' טופו חתוך לרצועות של ס"מ20 גר' פטריותכף סויה חצי כף סויהכף סוכרחצי כף מלחחצי כף פלפל לבןכף גדושה חמאה2 אצות נוריאופן ההכנהלשמן את הווק במעט שמן.על להבה גבוהה לטגן בצל ובצל ירוק, להוסיף את הגזר והפטריות.להנמיך את הלהבה, ולהוסיף את האטריות, החמאה, התבלינים והסויה .לגזור את אצות הנורי לרצועות דקות ולהוסיף את רובן לאטריות, להסיר מהאש ולפזר למעלה את האצות.

מצרכים למנה עיקרית לזוג (כתוספת ל-4 סועדים)
220 גר' איטריות אודון
4 בצלים ירוקים פרוסים לאורך
1 בצל יבש פרוס דק
2 גזרים חתוכים לרצועות
150 גר' טופו חתוך לרצועות של ס"מ
20 גר' פטריות
כף סויה
חצי כף סויה
כף סוכר
חצי כף מלח
חצי כף פלפל לבן
כף גדושה חמאה
2 אצות נורי

אופן ההכנה
לשמן את הווק במעט שמן.

על להבה גבוהה לטגן בצל ובצל ירוק, להוסיף את הגזר והפטריות.

להנמיך את הלהבה, ולהוסיף את האטריות, החמאה, התבלינים והסויה .

לגזור את אצות הנורי לרצועות דקות ולהוסיף את רובן לאטריות, להסיר מהאש ולפזר למעלה את האצות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר