מצרכים למנה עיקרית לזוג (כתוספת ל-4 סועדים)
220 גר' איטריות אודון
4 בצלים ירוקים פרוסים לאורך
1 בצל יבש פרוס דק
2 גזרים חתוכים לרצועות
150 גר' טופו חתוך לרצועות של ס"מ
20 גר' פטריות
כף סויה
חצי כף סויה
כף סוכר
חצי כף מלח
חצי כף פלפל לבן
כף גדושה חמאה
2 אצות נורי
אופן ההכנה
לשמן את הווק במעט שמן.
על להבה גבוהה לטגן בצל ובצל ירוק, להוסיף את הגזר והפטריות.
להנמיך את הלהבה, ולהוסיף את האטריות, החמאה, התבלינים והסויה .
לגזור את אצות הנורי לרצועות דקות ולהוסיף את רובן לאטריות, להסיר מהאש ולפזר למעלה את האצות.