מרכיבים (8 יחידות)
8 מנות שייק בטעם שוקולד (24 כפות)
3 כפות טחינה גולמית/חמאת בוטנים
350 סמ"ק חלב סויה דל שומן או חלב 1% או מים
15 כפות חלבון
תבנית אינגליש קייק
חופן אגוזים או פקאן או שקדים לבחירה
אופן ההכנה
מערבבים את אבקת השייק עם אבקת החלבון.
מוסיפים את הטחינה הגולמית וחלב סויה.
מערבבים ויוצקים לתוך תבנית אינגליש קייק.
חותכים ל-8 חתיכות שוות ומקשטים באגוזים/פקאן/שקדים.
מכניסים את העוגה לחצי שעה למקפיא ומפרידים בין החתיכות.