בראוניז חלבון ללא אפייה

מתכון של הרבלייף לבראוניז עתירי חלבון ורכיבים חיוניים לגוף, ועם זאת שוקולדיים וטעימים ללא נקיפות מצפון

מכניסים את העוגה לחצי שעה למקפיא ומפרידים בין החתיכות
מכניסים את העוגה לחצי שעה למקפיא ומפרידים בין החתיכות

מרכיבים (8 יחידות)

8 מנות שייק בטעם שוקולד (24 כפות)

3 כפות טחינה גולמית/חמאת בוטנים

350 סמ"ק חלב סויה דל שומן או חלב 1% או מים

15 כפות חלבון

תבנית אינגליש קייק

חופן אגוזים או פקאן או שקדים לבחירה

בראוניז שוקולדיים וטעימים ללא נקיפות מצפון
בראוניז שוקולדיים וטעימים ללא נקיפות מצפון

אופן ההכנה

מערבבים את אבקת השייק עם אבקת החלבון.

מוסיפים את הטחינה הגולמית וחלב סויה.

מערבבים ויוצקים לתוך תבנית אינגליש קייק.

חותכים ל-8 חתיכות שוות ומקשטים באגוזים/פקאן/שקדים.

מכניסים את העוגה לחצי שעה למקפיא ומפרידים בין החתיכות.

 

לטיפים באתר הרבלייף

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה