בראוניז שוקולד ומלח

מתכון של רביבה וסיליה יחד עם מלח הארץ לרגל יום האהבה Valentine's Day כשילוב מנצח של מתוק ומלוח תוך שימוש במלח הימלאיה ורוד

מצרכים להכנת תבנית בראוניז 25 על 35 ס"מ

250 גרם חמאה

350 גרם שוקולד מריר

½ מנת אספרסו ארוך

3 ביצים במידה L

400 גרם סוכר

245 גרם קמח

5 גרם אבקת אפייה

3 גרם מלח הימלאיה ורוד של מלח הארץ

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה והשוקולד בבאן מארי.
כשהתערובת חמה מוסיפים לה את האספרסו ומערבבים היטב.

במיקסר עם וו בלון מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה, כ-10 דקות.

מוסיפים בהדרגה לביצים את תערובת השוקולד כשהיא חמה, תוך ערבוב.

מוסיפים למיקסר באותו אופן את היבשים שעורבבו היטב.

מערבבים רק עד שאחיד.

מוודאים שלא נותרו גושי קמח על-ידי ערבוב ידני עם קלף ועם מטרפה.

מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ועם נייר אפייה.

מיישרים את הבלילה בתבנית

מפזרים לקישוט מלח הימלאיה ורוד למעלה.

מחממים תנור ל- 150 מעלות.

אופים את העוגה במשך 30 דקות תוך סיבוב באמצע האפייה.

מחיר מארז בראוניז: 42 ₪, מחיר מלחיות ומטחנות מלח החל מ- 10 ₪. להשיג במעדניות של רביבה וסיליה: תל-אביב – ניסים אלוני 10, רמת השרון – המייסדים 1

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר