גוואקמולי אבוקדו טבעוני

לרגל יום הטבעונות הבינלאומי שמצוין מדי שנה ב-1 בנובמבר מציעה חברת חקלאי גרנות המשווקת את אבוקדו גרנות גרסה ביתית טבעונית למתכון קל להכנה ובעל ערכים תזונתיים גבוהים המוגש בתוך טורטייה

מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית. צילום הדס ניצן
מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה ואופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית. צילום הדס ניצן

מצרכים

2 אבוקדו בשל כמו של אבוקדו גרנות

2 כפיות מיץ ליים

2 כפות כוסברה קצוצה דק

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1 טורטייה

אופן ההכנה

מועכים בעזרת מזלג 2 אבוקדו בשלים.

מוסיפים 2 כפיות מיץ ליים, 2 כפות כוסברה קצוצה דק מאוד, ½ חצי בצל סגול קצוץ דק מאוד ו- ¼ כפית מלח.

מניחים טורטייה בתוך קערית עגולה.

אופים אותה קצת בתנור כדי שתקבל את צורת הקערית.

מגישים בתוכה את הגוואקמולי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה