הום פרייז בצ'אטני מנגו מתוק

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ומקפיצים 1- 2 דקות. צילום דניאל לילה
חברת נפטון מציעה מתכון המבוסס על צ'אטני מנגו מתוק מסדרת הצ'אטני החדשה המיועדת לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות

מצרכים ל-4 מנות

4-5 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4-5 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק כמו של נפטון

1 כף סויה מתוקה
1 + 2 כפות שמן קנולה או חמניות

2 כפות שמנת צמחית
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה

שומשום קלוי או קצח

אופן ההכנה

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים עד כיסוי.

מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות.

מסננים ושמים בקערה.

מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל.

מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד הזהבה.

שמים 1 כף שמן במחבת רחבה או ווק.

מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת הצמחית.

מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה.

מקפיצים 1- 2 דקות.

הגשה

מעבירים לכלי הגשה.

מפזרים מעל שומשום קלוי או קצח ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר