מצרכים ל-4 מנות
4-5 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4-5 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק כמו של נפטון
1 כף סויה מתוקה
1 + 2 כפות שמן קנולה או חמניות
2 כפות שמנת צמחית
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה
שומשום קלוי או קצח
אופן ההכנה
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים עד כיסוי.
מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות.
מסננים ושמים בקערה.
מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל.
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד הזהבה.
שמים 1 כף שמן במחבת רחבה או ווק.
מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת הצמחית.
מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה.
מקפיצים 1- 2 דקות.
הגשה
מעבירים לכלי הגשה.
מפזרים מעל שומשום קלוי או קצח ומגישים.