הום פרייז בצ'אטני מנגו מתוק

חברת נפטון מציעה מתכון המבוסס על צ'אטני מנגו מתוק מסדרת הצ'אטני החדשה המיועדת לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ומקפיצים 1- 2 דקות. צילום דניאל לילה
מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה ומקפיצים 1- 2 דקות. צילום דניאל לילה

מצרכים ל-4 מנות

4-5 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4-5 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק כמו של נפטון

1 כף סויה מתוקה
1 + 2 כפות שמן קנולה או חמניות

2 כפות שמנת צמחית
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה

שומשום קלוי או קצח

אופן ההכנה

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים עד כיסוי.

מביאים לרתיחה ומבשלים עוד 3 דקות.

מסננים ושמים בקערה.

מוסיפים 2 כפות שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל.

מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד הזהבה.

שמים 1 כף שמן במחבת רחבה או ווק.

מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת הצמחית.

מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה.

מקפיצים 1- 2 דקות.

הגשה

מעבירים לכלי הגשה.

מפזרים מעל שומשום קלוי או קצח ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה