הום פרייז ברוטב צ'אטני מתוק וסויה

 

מצרכים ל- 4 מנות:
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון
1 כף סויה מתוקה נפטון
2 כפות שמן קנולה/חמניות
2 כפות שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:
שומשום/קצח

אופן ההכנה:

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עוד כ- 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה.
מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.
מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.
במחבת רחבה או ווק שמים 1 כף שמן.
מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת. מערבבים הכל יחד.
מביאים לרתיחה ומשלימים את התיבול עם מלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים לדקה נוספת.
מכבים את האש.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה